(26-12-2021) Dankbericht van Pastoor Olsthoorn

On 26 december 2021 by kvankooten

Ik wil jullie, combo en zangstemmen danken voor de omlijsting van de  middagviering  op “kerstmis” in de Petrus en Pauluskerk. Ik weet dat er veel tijd en aandacht is besteed aan de uitwerking van de liturgie.

Ik was zelf wat gespannen omdat ik niet meer gewend ben aan het altaar te staan. Gelukkig hadden we hulp van de diaken. Maar als ik de livestream bekijk zie en hoor, dan ontdek ik dat jullie op een uitstekende manier de kerstvreugde hebben weergegeven door het zingen van veel bekende kerstliederen. Jullie moesten werken op een heel andere manier dan jullie gewend zijn. De viering in Voorburg op dezelfde tijd was een gezinsviering. Toch altijd wat moeilijk door de aanwezigheid van kleine kinderen, maar wel goed geprobeerd. De viering in Rijswijk, ook op hetzelfde uur was er een met een Latijnse Mis . Ik denk dat het een mis van Perosi was. Best wel gewaagd met een klein aantal zangstemmen. Ik vind dat jullie op een waardige manier hebben gezorgd voor datgene  wat mensen op deze bijzondere middag wilden en mochten verwachten. Misschien zeg ik dit omdat ikzelf heb mogen meewerken, maar toch.

Dank voor alles.  Ik wens jullie alsnog fijne dagen met Kerst en Oud en Nieuw.  Groeten  J. Olsthoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.