(25 januari 2019) 2 belangrijke vragen

On 25 januari 2019 by pvansoest

Beste allemaal,

Graag brengen we via deze weg twee belangrijke aandachtspunten onder de aandacht, voordat we deze stellen op een vrijdagavond voor het koor.

  1. Vrijmarkt Koningsdag 2019. Oscar heeft aangegeven dat het afgelopen jaar met liefde is gewerkt aan een stand tijdens de Koningsdag, maar dat het geen doen is met slechts 4 mensen. Om een stand te kunnen bemannen zijn er meer leden nodig. De vraag is dus: denk alvast na of je enige tijd op de Koningsdag van 2019 vrij hebt om in een stand te staan. Bij voldoende aanmeldingen kan er zo snel mogelijk met de voorbereidingen gestart worden.
  2. Liturgische werkgroep. De liturgische werkgroep is dringend op zoek naar leden. Daar komt bij dat Mariëtte van den Berg per 1 februari stopt met deze werkgroep. Een eerste aanspreekpersoon is dus ook nodig en erg belangrijk voor de voornaamste taak van ons koor: het kunnen zingen van een viering. De “werkdruk” valt best mee … per viering is er 1 avond van 20.00 – 22.00 uur nodig. Op deze avond bespreek je de lezingen met de voorganger, bepaal je het thema van de vieringen en zoek je het openings- en slotwoord en de voorbeden uit. Deze zijn te vinden in de boeken daar aanwezig. Daarbij natuurlijk ook belangrijk: de liedjes die wij zingen!

Denk er alvast over na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.