(17-2-2019) Informatie NMKF

On 17 februari 2019 by kvankooten

Afgelopen vrijdag hebben wij informatie gegeven over het Nationaal MiddenkorenFestival. Hierbij de informatie nogmaals en voor de afwezigen leden.

Aan de deelnemers van het Nationaal Middenkoren Festival 2019

Zaterdag 16 maart nadert met rasse schreden! Elke deelnemend koor is druk bezig met het perfectioneren van het te zingen programma, en is natuurlijk benieuwd naar wat de andere koren zullen zingen.
De deelnemende koren zijn: R.K. Koor Joko R.K. Koor Intermezzo Katharsis New Generation Middenkoor Incanto City Singers Themakoor His Revolution
We zijn druk bezig met het maken van het programma voor deze dag. Het wordt een mooi geheel, met inloop vanaf 10.30 uur (start festival om 11.00 uur) tot ongeveer 16.15 uur (einde prijsuitreiking). 
Elk koor heeft 20 minuten de gelegenheid in te zingen. De indeling van de inzingruimtes volgt bij het definitieve programma. We proberen het programma zo in te richten dat alle koren alle koren kunnen horen.
Vanaf 10.30 uur is de kerk open. Om 11.00 uur is er de opening. Alle koren zijn hierbij aanwezig. Om 11.15 uur gaat de competitie van start! Er is koffie en thee in de kerk verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. Neem zelf een lunchpakket mee, of koop iets bij de horeca in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.