(12 maart 2020) Belangrijk bericht vanuit het bestuur

On 12 maart 2020 by pvansoest

Beste leden,

Ook als Joko zullen wij na moeten denken over de maatregelen die zijn genomen omtrent de verspreiding van het Coronavirus. De overheid heeft aangegeven dat bijeenkomsten met meer dan 100 mensen niet toegestaan zijn. Voor onze repetities op de vrijdagavond geldt dit verbod niet, ook al zullen we moeten luisteren naar het advies zo min mogelijk sociale contacten aan te gaan. Ondanks dat de RK Kerken zich nog niet heeft uitgesproken over de vieringen, is de kans zeer aannemelijk dat ook zij alle bijeenkomsten tot en met 31 maart afzeggen, daar de kerken van PKN al de diensten van aanstaande zondag hebben afgelast.

Vooralsnog kunnen onze repetities gewoon doorgaan. Wel willen we iedereen adviseren de richtlijnen van het RIVM op te volgen: was je handen direct na binnenkomst, begroet elkaar niet met lichamelijk contact, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Ook schrijft het RIVM ons voor dat ieder die verkouden is en/of (om een andere reden) veel hoest, contacten met groepen te vermijden. Tot slot willen we iedereen op het hart drukken je eigen gezonde verstand te blijven gebruiken: voelt het voor jou nu niet prettig om naar de repetitie te komen, voel je vrij om af te zeggen.

Graag ontvangen wij de komende 3 repetities de afzeggingen wel per mail. Je kunt je afmelden voor de repetities bij Desiréé: desiree.ouwerkerk@gmail.com. Geef vóór vrijdagmiddag 17.00 uur door als je van plan bent niet te komen; om 18.00 uur versturen wij een bericht of de repetitie doorgaat.

Tot slot: mochten de adviezen aangescherpt worden, zullen we iedereen daar direct over informeren!

Het bestuur van Joko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.